ÇANAKKALE / BİGA - Biga Anadolu Lisesi

Ahmet DERE - MÜDÜR

1977 yılında Biga’nın Ahmetler Köyü’nde doğdu. İlkokulu köyde ortaokulu ve liseyi Biga İmam Hatip Lisesi’nde okudu. 1999 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Öğretmenliğe İstanbul Silivri’de başladı ve farklı okullarda görev yaptı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunu bitirdi. Ardından 2006 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Çanakkale Biga’da çalışma hayatına devam etti. Yüksek Lisansını 2014 yılında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kamu Yönetimi anabilim dalında tamamladı. Halen Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okumakta olup evli ve iki çocuk sahibidir.